Sprog & IT

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Fransk i det fri - for let øvede 13‑05‑2020 16:15 Ons Mette Kramer
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Fransk i det fri - i haven, på stranden og en dag i labyrinten

Nu øver vi fransk i det fri, dvs. hjemme i Mette Kramers have med overdækket terasse, så vi kan ses omend med den nødvendige afstand :-) Der bliver 7 mødegange, og den ene gang tager vi på stranden, en anden dag en tur i labyrinten, en dag med fælles frokost og en havedag.

Holdet er for let øvede. Vi læser franske tekster, arbejder med grammatik og konversation. Kurset vil gøre dig i stand til at kunne bestille mad, læse lettere tekster eller føre kortere samtaler.

Hvis du har gået på holdet før, bruger vi samme bog som sidste sæson, og eller kan du købe bogen/materialer af underviser. 

Holdet starter allerede næste uge onsdag den 13. maj og kører frem til 24. juni. 

Underviser er Mette Kramer, cand.ling.merc./tolk i fransk. Mere end 20 års undervisningserfaring på flere niveauer. Mette brænder for at formidle det franske sprog, og fortælle om Frankring, hvor hun har boet i 2½ år.

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2027
Status: Igangsat
Første møde: 13-05-2020 16:15
Mødegange: 7
Lektioner: 14
Undervisere: Mette Kramer
Priser:
Almen DKK 560,00
Italiensk for begyndere 02‑06‑2020 16:30 Tir Onsbjerg Gl. Skole Lars Hein Olsen
Se mere   Luk  
  • Navn: Italiensk for begyndere
  • Start: 02‑06‑2020
  • Start tid: 16:30
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Onsbjerg Gl. Skole
  • Underviser: Lars Hein Olsen
  • :
Se mere   Luk  

Italiensk for begyndere m/Lars Hein Olsen

Det er ikke for ingenting at det italienske sprog regnes for et af de smukkeste i verden, og der er derfor heller ikke noget at sige til, hvis du drømmer om at lære lidt af sproget, så dine rejser til støvlelandet bliver endnu sjovere.

Samsø Aftenskole er meget glade for, at vi nu kan tilbyde et helt nyt hold med en lokal underviser, som har boet i Italien i 10 år og stadig har nær familie boende i landet. Undervisningen vil starte helt fra bunden, så alle kan være med. Der vil blive lagt vægt på det talte sprog, mens grammatik får en mindre rolle. Underviseren møder dig lige hvor du er, og du kan få stor indflydelse på, hvordan undervisningen skal tilrettelægges.

Vi starter med et kortere forløb på 8 undervisningsgange, og i første omgang er der ikke indlagt feriepause i juli, men hvis holdet ønsker dette, aftales det på første mødegang, og forlænges i den anden ende. Der skal påregnes en mindre udgift til undervisningsmateriale, som betales direkte til underviseren.

Underviser er Lars Hein Olsen, som er fastboende i Ørby, og har tætte relationer til Italien - Lars har ikke undervist tidligere, men glæder sig meget til sammen med deltagerne at skabe et lærerigt og hyggeligt forløb.

PS: Første mødegang foregår udendørs ved Uddannelsescentret på grund af Covid19-restriktioner

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2030
Status: Igangsat
Første møde: 02-06-2020 16:30
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Lars Hein Olsen
Priser:
Almen DKK 640,00