Musik

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Syng dig glad - højskolesange med Majken Ladefoged og Bente Olsen 13‑02‑2020 16:30 Tor Samsø Perlen Majken Ladefoged
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Syng dig glad - en eftermiddag med fællessang i samarbejde med Samsø Perlen

Kom og syng med på en dejlig eftermiddag i vinterferien, hvor vi synger sange fra højskolesangbogen. Fællessangen ledes af Samsøs dygtige organisk Majken Ladefoged, som spiller på klaveret, og Bente Olsen fortæller baggrundshistorier om sangene og læser lidt digte op.

Alle kan være med - både børn og voksne. Sang skaber glæde og godt humør, og vi styrker den danske sangtradition og øger opmærksomheden på, hvad det er, fællessangen kan. Den kan nemlig levere velvære, livsglæde, kulturhistorie, humor, samfundsrevsning og ikke mindst fællesskab.

Vi synger fra kl 16.30-18.15 - undervejs kan der købes kaffe, øl, vin osv i baren i restaurant Perlen.

Kl. 18.30 bliver der mulighed for at blive i restauranten og spise ved langborde. Birgit fra Perlen laver en lækker varm gullashsuppe og et vegansk alternativ. Suppe og brød koster 85 kr og skal afregnes direkte til Perlen på dagen. Når du har tilmeldt dig, vil du nogle dage før modtage en mail, hvor du skal tilmelde dig fællesspisning, så Birgit ved, hvor meget suppe, hun skal lave til os. Hjertelig velkommen til at hyggelig eftermiddag, hvor vi også håber at møde en masse fritidssamsinger og turister.

MØDESTED: Samsø Perlen, Sælvig 48 (lige før færgelejet)

PS: Børn deltager gratis i følge med voksne, der er tilmeldt

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 1988
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 13-02-2020 16:30
Mødegange: 1
Lektioner: 2
Undervisere: Majken Ladefoged
Priser:
Almen DKK 50,00