Sprog & IT

Sprog & IT

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Italiensk for begyndere 02‑06‑2020 16:30 Tir Onsbjerg Gl. Skole Lars Hein Olsen
Se mere   Luk  
  • Navn: Italiensk for begyndere
  • Start: 02‑06‑2020
  • Start tid: 16:30
  • Ugedag: Tir
  • Sted: Onsbjerg Gl. Skole
  • Underviser: Lars Hein Olsen
  • :
Se mere   Luk  

Italiensk for begyndere m/Lars Hein Olsen

Det er ikke for ingenting at det italienske sprog regnes for et af de smukkeste i verden, og der er derfor heller ikke noget at sige til, hvis du drømmer om at lære lidt af sproget, så dine rejser til støvlelandet bliver endnu sjovere.

Samsø Aftenskole er meget glade for, at vi nu kan tilbyde et helt nyt hold med en lokal underviser, som har boet i Italien i 10 år og stadig har nær familie boende i landet. Undervisningen vil starte helt fra bunden, så alle kan være med. Der vil blive lagt vægt på det talte sprog, mens grammatik får en mindre rolle. Underviseren møder dig lige hvor du er, og du kan få stor indflydelse på, hvordan undervisningen skal tilrettelægges.

Vi starter med et kortere forløb på 8 undervisningsgange, og i første omgang er der ikke indlagt feriepause i juli, men hvis holdet ønsker dette, aftales det på første mødegang, og forlænges i den anden ende. Der skal påregnes en mindre udgift til undervisningsmateriale, som betales direkte til underviseren.

Underviser er Lars Hein Olsen, som er fastboende i Ørby, og har tætte relationer til Italien - Lars har ikke undervist tidligere, men glæder sig meget til sammen med deltagerne at skabe et lærerigt og hyggeligt forløb.

PS: Første mødegang foregår udendørs ved Uddannelsescentret på grund af Covid19-restriktioner

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 2030
Status: Igangsat
Første møde: 02-06-2020 16:30
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Lars Hein Olsen
Priser:
Almen DKK 640,00
dof